Μάσκα νυχτός / COLLAZEN

COLLAZEN NIGHT MASK

 

    Φέτος οι μάσκες ύπνου αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή καθώς παρέχουν ενυδάτωση καθ’όλη τη διάρκεια του ύπνου. Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα μας ενεργοποιείται.Τα κύτταρα βρίσκονται σε εγρήγορση και αναπλάθονται. Έτσι λοιπόν η ενυδάτωση την νύχτα,ενισχύει την ανάπλαση των κυττάρων και βοηθά στο να έχουμε μία υγιή , σφρυγγιλή και λαμπερή επιδερμίδα.

 

    Όσοι μας παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε ότι έχουμε δοκιμάσει αρκετές μάσκες. Η συγκεκριμένη όμως μας κέρδισε λίγο παραπάνω σε αυτήν την κατηγορία. Θα παρατηρήσετε ότι καθώς απλώνετε το προϊόν στην επιδερμίδα σας, υπάρχουν κάποια μικρά μπιλάκια.Σε αυτά τα μπιλάκια βρίσκεται όλη μαγεία.Τα μπιλάκια αυτά είναι μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέως .  Τις ευεργετικές ιδιότητες του υαλουρονικού μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.

  Συνεχίζω , από εκεί που ήμασταν….Καθώς απλώνετε , το προϊόν , τα σφαιρίδια «σκάνε» και ξεκινούν να εργάζονται πάνω στη επιδερμίδας μας. Το πρωί το πρόσωπο μας είναι απαλό , φρέσκο και κυρίως υγιή.  Εμείς προτείνουμε να τη χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδας αναλόγως τις ανάγκες σας.Φυσικά , την εφαρμόζεται έπειτα από την καθημερινή σας περιποίηση.

 

FIND MORE

 

Γράψε μας την γνώμη σου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.