ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ Ή ΦΟΙΤΗΤΗΣ;

Είσαι μαθητής, σπουδαστής ή φοιτητής;

Εάν ανήκεις σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες και θες να αναβαθμίσεις το tablet, το laptop ή τον υπολογιστή σου τότε πρέπει σίγουρα να συνεχίζεις να διαβάζεις. Από τις 5 Απριλίου, αποκτάμε πρόσβαση στην πλατφόρμα www.digital-access.gov.gr και με βάση τα εισοδηματικά μας κριτήρια κάνουμε αίτηση για voucher αξίας 200 ευρώ.

Μέσω του προγράμματος της Ψηφιακής Μέριμνας, επιδοτείται η αγορά εξοπλισμού στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Είμαστε όλοι μαζί στις πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε. Αναβάθμισε και εσύ τώρα τον εξοπλισμό σου, με ένα μόνο κλικ. Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη και η ενίσχυση της εξ᾽αποστάσεως εκπαίδευσης, αποσκοπώντας στην διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό και στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους. Ο κόσμος αλλάζει, εξελίσσεται και η Active Computers Systems A.E, κάνει την εξέλιξη αυτή να φαίνεται αλλά και να είναι πιο εύκολη.

Η Active Computers Systems A.E, έχει εξασφαλίσει εύρος προίόντων τεχνολογίας, τα οποία μπορούν οι δικαιούχει να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας τους www.e-active.gr. Με ευκολία θα πλοηγειθείτε στο site τους και για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία θα βρίσκεται κοντά σας το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό τους, καλώντας στο 210 65 77 980.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.digital-access.gov.gr/ & http://www.e-active.gr.


Posted

in

by

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: