Το νεο πολυτελες Concentrated Night Balm της LA MER™, θα σε κανει να ξεχασεις ο,τι γνωριζες εως τωρα για την ενυδατωση της επιδερμιδας σου!

Το νέο πολυτελές Concentrated Night Balm της LA MER™, θα σε κάνει να ξεχάσεις ο,τι γνώριζες έως τώρα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου! Το νέο balm για τα χείλη, ανήκει στην συλλογή Genaissance de la Mer™, μία συλλογή που κάνει την επιστροφή πίσω στον χρόνο, να είναι εύκολη.

Η συλλογή, Genaissance de la Mer™, δημιουργήθηκε όταν ένας επιστήμονας στα Max Huber Research Labs ανακάλυψε τη δημιουργία κρυστάλλων μέσα σε ένα δοχείο του Miracle BrothTM. Χρειάστηκαν αναρίθμητα πειράματα μέχρι να δημιουργηθεί αυτό το μοναδικό φαινόμενο, περιλαμβάνοντας σε μεγάλη ποσότητα αυθεντικούς, αψεγάδιαστους κρυστάλλους, οι οποίοι κράτησαν την υπόσχεση να γυρίσουν το χρόνο πίσω. 

Σήμερα, προστίθεται στη συλλογή το νέο Concentrated Night Balm της LA MER™, σχεδιασμένο με θρυλικές ζυμώσεις, προερχόμενες από τη θάλασσα, αλλά και δραστικές ουσίες, που δρουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αρκεί μία πολύ μικρή ποσότητα και απαλό μασάζ στη περιοχή, με τις άκρες των δαχτύλων μας.

Concentrated Night Balm της LA MER™

La Mer

https://www.instagram.com/LaMer/

Διαβάστε Επίσης :

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: