2+1 ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

Για εμάς το αντηλιακό είναι το Α και το Ω για μία όμορφη και κυρίως υγιή επιδερμίδα. Η εποχή δεν παίζει κανένα ρόλο. Πρέπει να προφυλάσσουμε την επιδερμίδα μας από την ηλιακή ακτινοβολία, χειμώνα-καλοκαίρι. Πόσο μάλλον αυτήν την εποχή που ο ήλιος κάνει αισθητά την εμφάνιση του. Βέβαια, η ηλιακή ακτινοβολία είναι καταστροφική για το δέρμα ανεξαρτήτως εποχής για αυτό και το αντηλιακό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό #skincare προϊόν.

Εμείς, επιλέξαμε τέσσερα αγαπημένα μας αντηλιακό και θα σας τα παραθέσουμε παρακάτω με σειρά προτεραιότητας. Συνήθως επιλέγουμε αντηλιακά με ηλιακό δείκτη προστασίας SPF30. Τόσο όσο να προστατεύσει την επιδερμίδα μας αλλά να πάρουμε και λίγο χρωματάκι. Παρόλα αυτά έχουμε αγαπήσει εξίσου ένα αντηλιακό με SPF50 και θα διαβάσεις παρακάτω γιατί.

Θα ξεκινήσουμε το αντηλιακό προσώπου της @argonaturalcosmetics . Φυσικά καλλυντικά ελληνικής προέλευσης. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν σας κρύβουμε ότι το φοβηθήκαμε στην αρχή, καθώς λόγω του χρώματος (λευκό) νομίζαμε ότι θα αφήνει λευκά υπολείμματα στην επιδερμίδα. Αντιθέτως, είναι ένα εξαιρετικά καλό αντηλιακό. Ενυδατώνει σε βάθος, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει σημάδια. Επιπλέον, μας εξέπληξε η διάρκεια του και η υγρασία που χαρίζει στην επιδερμίδα. Έχει ηλιακό δείκτη προστασίας 30 και αποτελείται από έλαιο χοχόμπα και βιταμίνες.

Συνεχίζουμε, με αντηλιακά ευρέως γνωστά. Τα αγαπάμε και τα χρησιμοποιούμε χειμώνα καλοκαίρι!

Κρεμώδης υφή, διάρκεια, προστασία και ενυδάτωση. Ακόμη ένα αντηλιακό που αν το δοκιμάσεις δεν πρόκειται να σταματήσεις να το χρησιμοποιείς. Θα σου κάνει παρέα παντού. Με χρώμα ή χωρίς, εμείς επιλέγουμε με χρώμα και δημιουργούμε έτσι μια ψευδαίσθηση μακιγιαζ.

Last but not least…

Προστασία και ματ αποτέλεσμα χωρίς να βαραίνει την λιπαρή επιδερμίδα. Με το που τοποθετήσεις αυτό το αντηλιακό στο πρόσωπο σου θα δεις πόσο θα αλλάξει το δέρμα σου. Το αισθάνεσαι αλλά είναι κιόλας απαλό σαν μετάξι. Είναι σαν να βάζεις κάποιο φιλμ που σβήνει κάθε ατέλεια…

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: