ΦΡΕΣΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΥΡΩΔΙΚΑ/ AROMA HERBS

Στην δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε είμαστε όλοι μαζί! Το novisvitae.com αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα καμπάνια #wearealltogethernow. Στα πλαίσια αυτού, στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις διαφημίζοντας αυτές εντελώς δωρεάν μέσα από άρθρα αλλά και βίντεο στο instagram! Είμαστε μαζί. Είμαστε ενωμένοι!

www.novisvitae.com/wearealltogether

Το Αρωμα είναι ελληνικό brand και φημίζεται για την γκάμα και την ποιότητα των φρέσκων μυρωδικών της. Μυρωδικά, που τα βρίσκεις είτε σε κουτάκια ή ακόμη καλύτερα σε όμορφα γλαστράκια!

Ποίος δεν χρησιμοποιεί μυρωδικά στην κουζίνα του;! Ποιος δεν αναζητά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας;! Όλοι αναζητούμε το καλύτερο. Έχουμε άλλωστε, στραφεί τα τελευταία χρόνια σε ένα καλύτερο ποιοτικά, τρόπο ζωής. Τρώμε και ζούμε υγιεινά! Επιλέγουμε τα καλύτερα όχι μόνο για εμάς αλλά και τους αγαπημένους μας. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε μία χώρα πλούσια σε καλλιέργειες; Σε ήλιο και σε κλίμα κατάλληλο για να ευδοκιμήσουν. Αισθάνομαι, όμως πολλές φορές, ακόμη πιο τυχεροί που υπάρχουν άνθρωποι, σαν εκείνους που βρίσκονται πίσω από την “ΑΡΩΜΑ” , που νοιάζονται ειλικρινά για τον συνάνθρωπο και δημιουργούν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Στα προϊόντα τους, αποφεύγεται η χρήση χημικών, χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους , καλύτερες για το περιβάλλον.

Το «Άρωμα» είναι συνώνυμο των φρέσκων μυρωδικών και των παραδοσιακών χορταρικών και κηπευτικών, στην εγχώρια αγορά, και η γκάμα των προϊόντων μας συνεχώς εμπλουτίζεται, με ιδιαίτερα και γκουρμέ προϊόντα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

ΔΥΟΣΜΟΣ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ
ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ

Μία από τις κυριότερες αξίες της εταιρείας μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό και εντείνοντας τις προσπάθειές μας προς τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας, προχωρήσαμε στην πιστοποίηση της εταιρείας και των διαδικασιών μας κατά το πρότυπο IFS Food (International Featured Standard), ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, με υψηλές απαιτήσεις και αυστηρές προδιαγραφές.

Τα προϊόντα της εταιρείας θα τα βρείτε στα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, MY MARKET ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΈΝΑ ΜΑΝΆΒΙΚΑ ΚΑΙ DELICATESSEN.

FIND MORE

http://www.aroma-herbs.com/index.php

https://www.facebook.com/AromaHerbs/

https://www.instagram.com/aromafreshherbs/

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: