ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ “NINETY2”

Στην δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε είμαστε όλοι μαζί! Το novisvitae.com αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα καμπάνια #wearealltogethernow. Στα πλαίσια αυτού, στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις διαφημίζοντας αυτές εντελώς δωρεάν μέσα από άρθρα αλλά και βίντεο στο instagram! Είμαστε μαζί. Είμαστε ενωμένοι!

www.novisvitae.com/wearealltogether


NINETY 2 Jewelry, από την Φρίξια και την ομάδα της, στην μπιζουτέρια μας. Όμορφα, μοντέρνα, minimal σχέδια που θα σε συνοδεύσουν παντού, κάθε ώρα και στιγμή. Ακράδαντα θεωρώ ότι τα αξεσουάρ είναι το πιο σημαντικό μέρος σε ένα σύνολο. Το καθαρίζουν, του δίνουν στυλ και άποψη! Πέρα από αυτό χαρακτηρίζουν και εκείνον που τα φοράει. 

Ένα σωστό αξεσουάρ μπορεί να απογειώσει το look σου. Από πρωινό-casual look να δημιουργήσει άμεσα ένα σύνολο για early drinks. Άσε που το σωστό αξεσουάρ μπορεί να κάνει τα άκρα μας να δείχνουν όμορφα και κομψά.

Τα κοσμήματα Ninety2 είναι κομψοτεχνήματα ή έτσι τουλάχιστον τα χαρακτηρίζουμε εμείς. 

Χειροποίητα, φτιαγμένα κυρίως από ημιπολύτιμους λίθους, ατσάλι, επαργυρωμένα, επιχρυσωμένα, fo bijoux. Ιδιαίτερα, εναλλακτικά – Boho style αλλά και με βάση τις νέες τάσεις που υπάρχουν. Μας λέει η Φρίξια Μαυρούδη δημιουργός NINETY2JEWELRY

FIND MORE

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: