ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Σήμερα, θα μιλήσουμε για ένα θέμα που μας απασχολεί όλες. Πως πρέπει να φροντίζω την ευαίσθητη περιοχή. Συχνά μπορεί να νιώθουμε κνησμό ή να εκκρίνουμε υγρά με δυσοσμία. Πριν, λίγο καιρό είχα το καθιερωμένο ραντεβού με τον γυναικολόγο μου. Εκεί του έκανα τις κλασσικές ερωτήσεις όπως με τι προϊόν να καθαρίζω την περιοχή, σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Πάμε λοιπόν να μάθουμε.


  • Καθαρισμός: Ο καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής θα πρέπει να είναι καθημερινός. Χρησιμοποιούμε μόνο προϊόντα κατάλληλα για την περιοχή χωρίς έντονα αρώματα. Εγώ χρησιμοποιώ της APIVITA και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι πολύ απαλό και ήπιο με χαμομήλι και πρόπολη.

View this post on Instagram

🐝Ας μιλήσουμε για το best seller Απαλό Gel Καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή για καθαρισμό και προστασία! 🌼Καθαρίζει, προστατεύει απαλά χωρίς να ξηραίνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ένα ελαφρύ άρωμα. 🇬🇧🐝Let’s get intimate with our best seller gentle daily intimate gel for cleansing and prevention! 🌼It cleanses, protects gently without drying and soothes minor irritations leaving a sense of freshness and a light scent. #Apivita #pollinatebeauty #intimate #dailyhygiene #intimatearea #bestseller #chamomile #organic #propolis #fresh #Lightscrent #women #men #naturalproducts

A post shared by APIVITA (@apivita) on

  • Πάντα μετά το μπάνιο-ντουζ στεγνώνουμε την περιοχή να μην έχει υγρασία. Το σκούπισμα και το στέγνωμα θα πρέπει να γίνεται από μπροστά προς τον πρωκτό απαλά για να μην ερεθίσουμε την περιοχή.
  • Αποτρίχωση: Καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε ξυραφάκι στην περιοχή. Παρόλα αυτά εάν το κάνουμε, θα πρέπει να είναι ένα ξυραφάκι με πολλές λεπίδες και στρογγυλές καμπύλες για να αποφύγουμε τον ερεθισμό ή το κόψιμο.
  • Περίοδος: Τις ημέρες περιόδου ακολουθούμε σχολαστική φροντίδα. Πρώτον, προσέχουμε να είναι φιλικές και μαλακές οι σερβιέτες που επιλέγουμε. Δεύτερον, αλλάζουμε σερβιέτα τον αργότερο κάθε 3-4 ώρες ακόμη και εάν δεν έχουμε μεγάλη ροή.
  • Τέλος, δεν αμελούμε το ραντεβού με τον/την γυναικολόγο μας.

To άρθρο δεν είναι sponsored. Οι επιλογές είναι προσωπικές.

Author: Vasiliana Skyftou

A wanna be beauty editor from Greece! Beauty Junkie and digital marketer with passion, love and positive mind.

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s