ΑΛΑΔΑΝΟ/ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στην δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε είμαστε όλοι μαζί! Το novisvitae.com αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα καμπάνια #wearealltogethernow. Στα πλαίσια αυτού, στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις διαφημίζοντας αυτές εντελώς δωρεάν μέσα από άρθρα αλλά και βίντεο στο instagram! Είμαστε μαζί. Είμαστε ενωμένοι!

www.novisvitae.com/wearealltogether


Η Αλάδανο είναι μία ελληνική εταιρεία με έδρα το Πήλιο. Ο κύριος Σαριγιάννης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, παράγει μέλι και βιολογικό ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, έχοντας αυτά τα δύο τόσο σημαντικά για όλους μας υλικά, δημιουργεί καλλυντικά κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας.

xorafi_0-1024x320

  Το λάδι και το μέλι γίνονται γι’ αυτόν αντικείμενο μάθησης, έρευνας και γνώσης και με τα χρόνια εγκαθίστανται στη ζωή του με πάθος και παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του, ο τομέας για τον οποίο έχει να μάθει και να κάνει πολλά.

  Πήγε στη Γεωπονική Σχολή και παρακολούθησε σεμινάρια για 300 ώρες. Τα ρούφηξε με το μυαλό και την ψυχή του. Στην αρχή μάθαινε μόνο για το λάδι. Ο Θέμις Σούκος, καθηγητής του στη σχολή, τον παρακίνησε να ασχοληθεί και με τη μελισσοκομία. Τον μύησε στα μυστικά του. Στο δεύτερο κιόλας μάθημα είχε πάρει δύο μελίσσια. Σήμερα έχει περίπου 200.

Πέρα από το κλασσικό και γευστικό μέλι που όλοι γνωρίζουμε, στο “ΑΛΑΔΑΝΟ” θα βρεις μέλι θυμαριού, καστανιάς & αγράμπελης, ερείκης με αρκουδόβατο, κουμαριάς, βελανιδιάς αλλά και από βαμβάκι! Επιπλέον, υπάρχει γκάμα υπερτροφών να διαλέξεις. Όπως:

  • Μελισσόψωμο.
  • Μέλι με μαύρο κύμινο.
  • Μέλι με τρίβολι.
  • Αγριέλαιο.
  • Μέλι με άγριο καρπό τριανταφυλλιάς.
  • Βασιλικό πολτό
  • Πρόπολη.

Την δύναμη των φυσικών καλλυντικών την γνωρίζετε. Δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε. Ο κύριος Σαριγιάννης έχει δημιουργήσει μοναδικές μάσκες προσώπου αλλά και λάδια θρέψεις.

unnamed-4-691x1024

FIND MORE

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: