8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ

Αχ οι γυναίκες. Είμαστε περίεργα πλάσματα. Δύσπιστα πολλές φορές, πληγωμένα, συχνά ταλαιπωρημένα μα πάνω από όλα δυνατά. Η δύναμη που πηγάζει από μέσα μας είναι τόσο σημαντική. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους γύρω μας. Όπου πηγαίνουμε φέρνουμε χαρά, όρεξη και αγάπη. Εγώ μας χαρακτηρίζω λουλούδια. Τα λουλούδια είναι όμορφα, φέρνουν χαρά και ευεξία. Μπορεί να τα κόβεις αλλά σύντομα θα βγουν και άλλα. Έτσι και οι γυναίκες. Όσο δύσκολα και εάν περνούν και εάν πέφτουν, σηκώνονται. Κάθε φορά πιο δυνατές με πίστη και υπομονή. Εάν έχεις αντίρρηση για την υπομονή δες μία μητέρα να μεγαλώνει παιδιά. Ή κοίτα καλύτερα μία γυναίκα που ίσως δυσκολεύεται να κάνει. Ή μάλλον δες, εκείνη που προσπαθεί καθημερινά να φύγει από κάποιο άρρωστο και τοξικό περιβάλλον. Κοίταξε και εκείνη που προσπαθεί να αποκτήσει μία καλύτερη θέση στην εργασία της και δουλεύει ατελείωτες ώρες καθημερινά και τα σαββατοκύριακα. Δες και εκείνο το κορίτσι, που κάποιοι ξέχασαν ότι είναι παιδί…

laughter-laugh-fun-mom
Photo by Pixabay on Pexels.com

Ας μην βαρύνουμε το κλίμα και ας ευχαριστήσουμε όλες τις γυναίκες στην ζωή μας που υπάρχουν και μας κάνουν καλύτερους. Εκείνες που μας έμαθαν τι θα πει να είσαι όμορφος (μέσα και έξω). Εκείνες που παλεύουν καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο. Εκείνες που σου έμαθαν τι είναι ο έρωτας και τι αγάπη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ♥♥

 

Στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας παρέα με την FRESH LINE και την Limited Edition συλλογή #cactuscollection. Μία άκρως ανοιξιάτικη συλλογή σε περιμένει στα καταστήματα από 1η Μαρτίου. Μυρωδιές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Αρώματα σαγηνευτικά, θα σε ταξιδέψουν και θα σου χαρίσουν  φρεσκάδα που διαρκεί για ώρες… Διάλεξε εκείνο που σου ταιριάζει! Θα τα βρεις μέσα σε μία πολύ όμορφη συσκευασία.

Ένα beauty bag που έχει σχέδιο κάκτους και εμπεριέχει :

  • Αφρόλουτρο
  •  Βούτυρο Σώματος
  •  Χειροποίητο Σαπούνι
  • Αντηλιακό Spray Μαλλιών
  •  Θεραπεία Χειλιών

Πάρτε μία γεύση από αυτό που έρχεται:

 

 

FIND MORE

FRESH LINE

@FRESHLINE

 


Posted

in

by

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: