ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ COLLAZEN!

Η COLLAZEN μας εκπλήσσει συνεχώς με τα προϊόντα που παρουσιάζει στην αγορά. Οι προσδοκίες μας για αυτήν την εταιρεία είναι μεγάλες και μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν μας έχει αφήσει παραπονεμένους.

Μετά την μάσκα νυχτός με τα μπιλάκια ,τα οποία εμπεριείχαν υαλουρονικό και έσκαγαν στο πρόσωπο, ενυδατώνοντας το σε βάθος. Ήρθε ή ενυδατική προσώπου να μας αποτελειώσει.

Δροσιά και ενυδάτωση αισθάνεσαι άμεσα. Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις το πρόσωπο αποκτά την “χαμένη νιότη του”. Οι λεπτές γραμμές αρχίζουν να απαλύνουν και νιώθεις την επιδερμίδα σου σαν να ξαναγεννιέται. Γεγονός που πραγματικά συμβαίνει καθώς το υαλουρονικό την “αναδομεί”. Η συγκεκριμένη κρέμα έχει ανάλαφρη υφή και απορροφάται γρήγορα.

 

Μην ξεχνάτε να πίνετε πολλά υγρά μέσα στην ημέρα, ώστε να τελειωποιήσετε το αποτέλεσμα.Collagen-Hyalouronic-Cream-1.jpg

Για εσάς που θέλετε, εκτός απο μία ενυδατωμένη επιδερμίδα, σφιγηλή σας προτείνουμε την CollaZen Collagen .

 

Η συγκεκριμένη κρέμα έχει ως βασικό συστατικό της το κολλαγόνο. Η συγκεκριμένη αποτελεί το ελιξίριο νεότητας μας! Για άμεσα αποτελέσματα, ξέρεις τι να επιλέξεις! Εννοείται πως και αυτή ενυδατώνει την επιδερμίδα αλλά δεν κάνει μόνο αυτό. Το κολλαγόνο επαναφέρει την ελαστικότητά της με αποτέλεσμα μία ακμαία και υγιή επιδερμίδα.Collazen-Face-Cream-1.jpg

FIND MORE

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: