SWAROVSKI PRESS DAY/24.09.19

Ακόμη μία χρονιά,όπου είχαμε την χαρά και τιμή να παρευρεθούμε στην παρουσίαση της Φθινοπωρινής/Χειμερινής κολεξιόν, SWAROVSKI MAGIG LIGHT. Με πρωταγωνιστές το κόκκινο βελούδο,τα μοναδικά κοσμήματα & τα ταρώ, διοργανώθηκε μία πολύ όμορφη βραδιά στο ART FACTORY.  Η αλήθεια είναι ότι ο σκοπός επετεύχθη.Τι εννοούμε; Λίγο οι τράπουλες, οι μαγικές σφαίρες και οι χαρτορίχτρες που μας έλεγαν το μέλλον, λίγο η 90s μουσική και τα υπέρλαμπρα κοσμήματα,λίγο και το κρασί. Ήρθαν έδεσαν μεταξύ τους και μας μάγεψαν και εμάς.

tarot_collection (3)tarot_collection (2)tarot_collection (4)tarot_collection (5)tarot_Swarovski (1)

Στη βραδιά παρευρέθηκαν ηθοποιοί , τραγουδιστές,σχεδιαστές, μοντέλα και άνθρωποι από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, bloggers & you-tubers.

 

tarot_Swarovski (25)tarot_Swarovski (26)tarot_Swarovski (27)tarot_Swarovski (28)tarot_Swarovski (29)tarot_Swarovski (30)
AC1B2821-48BF-43DA-8BFE-07AE29998344

1171ED61-EC0B-4029-B9DA-F5EFC7F2AB07

 

Ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά…

 

 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ

 

 


Posted

in

,

by

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: