K.B.G Make Up Artist

  Η K.B.G Make Up είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα ,κυρίως για τους λάτρεις του μακιγιάζ , το οποίο σου προσφέρει πλήθος γνωστών παγκοσμίως προϊόντων σε προνομιακές τιμές. Τα προϊόντα είναι απομιμήσεις πολύ καλής ποιότητας . Φυσικά , πριν σας τα παρουσιάσουμε τα δοκιμάσαμε και είδαμε ότι έχουν πολύ καλή απόδοση ( έχουμε δοκιμάσει παρόμοια τα οποία δεν έβαφαν ούτε λίγο) και δεν μας προκάλεσαν καμία αλλεργική αντίδραση.

Όλα τα προϊόντα που παραλάβαμε ήταν της KYLIE .

Το Lip , το αγαπήσαμε περισσότερο απ’όλα . Η απόχρωση φανταστική , άκρως καλοκαιρινή και έχει matte αποτέλεσμα! Επιπλέον, αυτό που ψάχνουμε εμείς σε ένα κραγιόν ή κάποιο lip gloss είναι η διάρκεια που επίσης βρήκαμε!

Η παλέτα έχει όλα τα χρώματα που θα θέλαμε να έχει μία παλέτα για ένα απλό και όμορφο μακιγιάζ. Σίγουρα δεν έχει την απόδοση μίας παλέτας επαγγελματικής. Παρόλα αυτά βγάζει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα . Οι σκιές είναι σταθερές και δεν <τρέχουν> .

img_5253

Το τελευταίο προϊόν που δοκιμάσαμε είναι η mascara “ΚΟΚΟ” . Δεν είναι mascara για όγκο . Σου προσδίδει χρώμα στις βλεφαρίδες & ελάχιστο μήκος. Θα σας την προτείναμε για καθημερινή χρήση και κυρίως για πρωινό , ανάλαφρο μακιγιάζ.

img_5306

img_5305

  FIND MORE

Advertisements

Published by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s