Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Alkmene (Body Edition 2)

  Μέσα Νοεμβρίου και επιτέλους λίγο κρύο. Εκείνο που σίγουρα χρειαζόμαστε ,όπως έχουμε ξαναπεί, είναι η κρέμα χεριών. Είμαι κάθετη σε αυτό το θέμα, πάντα πρέπει να υπάρχει μία κρέμα χεριών στη τσάντα μας χειμώνα-καλοκαίρι καθώς τα χέρια μας ταλαιπωρούνται καθημερινά και χρειάζονται φροντίδα. Σήμερα λοιπόν  έχω να σας προτείνω  δύο νέα προϊόντα. Δύο νέες κρέμες χεριών που δοκίμασα από την Alkmene και θα τις βρεις αποκλειστικά στην A Beauty

alkm.jpg

  • (αριστερά)Κρέμα χεριών alkmene με λάδι ελιάς: 

    Ενυδατική κρέμα χεριών η οποία τρέφει και προστατεύει τα ξηρά χέρια , δίνοντας τους την απαραίτητη φροντίδα. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει σε βάθος & χαρίζει απαλότητα.  Η πλούσια κρέμα διατηρεί τη φυσική προστατευτική μεμβράνη του δέρματος και εμποδίζει την ξηρότητα των χεριών. Σίγουρα θα τη χρειαστείς αν έχεις πολύ ευαίσθητα χέρια ή αν έρχεσαι σε καθημερινή επαφή με απορρυπαντικά & νερά. Πίστεψε με, δε θα δεις ξανά τα χεράκια σου ταλαιπωρημένα!

  • ( δεξιά) Κρέμα χεριών alkmene με καλέντουλα:                                                                  Αναζωογονητική κρέμα χεριών που τρέφει και προστατεύει τα ραγισμένα και κουρασμένα χέρια χάρη στη φόρμουλά του,  η οποία περιλαμβάνει βιολογικό εκχύλισμα καλέντουλας. Εξαιτίας  της πλούσιας υφής του , η ενυδάτωση κρατάει για ώρες και από τη πρώτη κιόλας χρήση αισθάνεσαι τα χέρια σου μαλακά σαν βελούδο. 

    Τα παραπάνω προϊόντα είναι βιολογικά με οικολογική συσκευασία και δερματολογικά ελεγμένα.

alkmene-handcreams[639]

Η σειρά περιλαμβάνει κρέμα χεριών με μολόχα & με χαμομήλι. Βρες εκείνη που σου ταιριάζει και μην την αποχωριστείς. Θα γίνει ο σύμμαχός σου ενάντια στη ξηρότητα που προκαλεί όχι μόνο ο καιρός αλλά και διάφορες συνθήκες στη καθημερινότητά μας.!!

Βρες τα εδώ.


Posted

in

by

%d bloggers like this: