Πως να εξαφανίσετε τα σπυράκια με φυσικό τρόπο.

 Πολύ συχνά εμφανίζονται στο πρόσωπό μας ανεπιθύμητα σπιράκια και συνήθως (δυστυχώς) εμφανίζονται στιγμές που δε θα έπρεπε. Για παράδειγμα έχεις κανονίσει να βγείς με φίλες και είσαι αποφασισμένη να εντυπωσιάσεις παρόλα αυτά λίγο πριν φύγεις θα διαπιστώσεις οτι μόλις βγήκε ένα σπυράκι στο πρόσωπό σου που δε κρύβεται με make up! Μην αγχώνεσαι,σου έχω εγώ τρόπους να το εξαφανίσεις με φυσικές συνταγές.

  1.  Πάγος :  Βάλε πάγο πάνω στο  σπυράκι για λίγα δευτερόλεπτα και επανέλαβε άλλες 5 φορές. Ο πάγος μειώνει την ερυθρότητα και βοηθά στην μείωσή του.

  2. Λεμόνι : Το λεμόνι λόγο της οξύτητας του “στεγνώνει” τα σπυράκια. Βάλτε σε ένα βαμβάκι φυσικό χυμό λεμονιού και αφήστε να δράσει τουλάχιστον 2 ώρες. ( ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΗ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!)
  3. Οδοντόπαστα : βάλτε λίγη πάνω στο σπυράκι σας και αφήστετη για 2-3 λεπτά. Όχι περισσότερο διότι μπορεί να σας κάνει έγκαυμα.
  4. Τέλος, η ασπιρίνη αποτελεί την πιο οικονομική και θαυματουργή λύση. Λιώστε λίγες ασπιρίνες και αναμείξτε τις με λίγο νερό. Μόλις γίνουν ένα μείγμα απλώστε στο σπυράκι και αφήστε τη να δράσει.

   Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο και αυτό το άρθρο! Να περνάτε τέλεια, φιλάκια πολλά!!!

 

 


Posted

in

by

Tags:

%d bloggers like this: