Καθαρισμός προσώπου

Το πρόσωπο μας είναι το σημαντικότερο μέρος του σώματός μας. Οι περισσότερες απο έμας το περιποιούμαστε σε καθημερινή βάση βάζοντας κρέμες και διάφορα άλλα προιόντα ομορφίας κανοντάς το να δείχνει υγιή και λαμπερό. Παρακάτω θα βρείτε πως να περιποιήστε σωστά το προσωπό σας για να είστε εκθαμβωτικές όλες τις ώρες της ημέρας!
Παντα να πλένετε το πρόσωπό σας το πρωί και το βράδυ έτσι ώστε να ανοίγουν οι πόροι και να αναπνέει το δέρμα. Χρησιμοποιήστε ουδέτερο σαπούνι χωρίς αρώματα και συντηρητικά.
Δε ξεχνάμε ποτέ την αντιηλιακή μας.Ο ήλιος κάνει το μεγαλύτερο κακό στο δέρμα μας πόσο μάλλον στο ευαίσθητο πρόσωπό μας.
Το πρωί να βάζετε κρέμα ημέρας μετά τον καθαρισμό για να ενυδατωθεί το πρόσωπο και να επανέλθει η ελαστικότητα και η φρεσκάδα του.
Κάνουμε scrub 1-2 φορές τη εβδομάδα , ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου μας, για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα που δεν αφήνουν το δέρμα να ανπνεύσει.
Ενυδατώνουμε το πρόσωπο μας κάνοντας μάσκα εστω μια φορά την εβδομάδα.(δες εύκολες σπιτικές μάσκες στο προηγούμενο άρθρο μου)
Τελευταίο και πιο σημαντικό για την επιδερμίδα μας είναι η σωστή διατροφή.Να πίνετε πολύ νερο και να καταναλώνετε 2-3 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα.
                        ew


Posted

in

by

Tags:

Comments

Γράψε μας την γνώμη σου.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: