Καθαρισμός προσώπου

Το πρόσωπο μας είναι το σημαντικότερο μέρος του σώματός μας. Οι περισσότερες απο έμας το περιποιούμαστε σε καθημερινή βάση βάζοντας κρέμες και διάφορα άλλα προιόντα ομορφίας κανοντάς το να δείχνει υγιή και λαμπερό. Παρακάτω θα βρείτε πως να περιποιήστε σωστά το προσωπό σας για να είστε εκθαμβωτικές όλες τις ώρες της ημέρας!
Παντα να πλένετε το πρόσωπό σας το πρωί και το βράδυ έτσι ώστε να ανοίγουν οι πόροι και να αναπνέει το δέρμα. Χρησιμοποιήστε ουδέτερο σαπούνι χωρίς αρώματα και συντηρητικά.
Δε ξεχνάμε ποτέ την αντιηλιακή μας.Ο ήλιος κάνει το μεγαλύτερο κακό στο δέρμα μας πόσο μάλλον στο ευαίσθητο πρόσωπό μας.
Το πρωί να βάζετε κρέμα ημέρας μετά τον καθαρισμό για να ενυδατωθεί το πρόσωπο και να επανέλθει η ελαστικότητα και η φρεσκάδα του.
Κάνουμε scrub 1-2 φορές τη εβδομάδα , ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου μας, για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα που δεν αφήνουν το δέρμα να ανπνεύσει.
Ενυδατώνουμε το πρόσωπο μας κάνοντας μάσκα εστω μια φορά την εβδομάδα.(δες εύκολες σπιτικές μάσκες στο προηγούμενο άρθρο μου)
Τελευταίο και πιο σημαντικό για την επιδερμίδα μας είναι η σωστή διατροφή.Να πίνετε πολύ νερο και να καταναλώνετε 2-3 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα.
                        ew

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.